Slova "otec" a "matka" oficiálně zrušena!

V Benátkách byl legislativně schválen pojem, který je možné označit, jako vrchol absurdity. Oficiálně se ruší označení "otec" a "matka" a místo toho bude označení "rodič 1" a "rodič 2"? Tímto krokem se mají odbourat pevné hranice, které má rodina zřetelně stanovené. Jestliže nastane tato situace, tak se velmi reálně otevíráme možnosti, že rodiče 1, 2, doplní rodič 3, rodič 4, 5 atd.

Británie zavádí sexuální výchovu od 5 let

Vláda Davida Camerona chystá zavádění sexuální výchovy již od 5 let věku dítěte. Britská vláda rozhodla „vyučovat“ sexuální výchovu dětí už od první třídy, tj. od 5 let. Učební plán momentálně rozpracovávají odborníci UNESCO. Je pravděpodobné, že za základ vezmou světový „bestseller“, knihu Robbie Harrise a Michaeal Emberleye „Pojďme si povídat o sexu“, určenou pro děti mladšího školního věku.

Německo kromě mužů a žen uznává už i „neurčité pohlaví“

Lídr Evropské unie, Německo, je první evropskou zemí, která umožní uznání třetího pohlaví. Občané, kteří se necítí být ani mužem, ani ženou, budou moci v úředních dokumentech uvádět „pohlaví neurčité”. Tuto možnost zavádí novela občanského zákoníku, která začíná platit od 1. listopadu 2013.